#SR15 voor jongeren in oorlogsgebieden

Het geld dat Serious Request dit jaar opbrengt, gaat naar de generatie van de toekomst in de grootste crisisgebieden ter wereld. Jongeren in oorlogsgebieden dus.

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen en de Centraal Afrikaanse Republiek. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ’s van 3FM en de DJ’s van het Glazen Huis Echt-Susteren veel geld in!

Luister hier naar een fragment op de site van 3FM.

Wij zijn ondertussen druk bezig met plannen en organiseren van ons Glazen Huis dat tussen 18-20 december weer “on air” gaat. We houden je op de hoogte van onze ontwikkelingen!