Programma GHES ’15 BEKEND!

Met veel trots kunnen we melden dat we ook dit jaar weer een prachtig programma hebben samengesteld.

Poster GHES 2015

Rockin’ Benefit Night

Een gratis avond rockmuziek in de Stoba met niet de minste bands. Blo Ya Top treedt deze avond op. Daarnaast zijn we nog druk bezig met een support act. Een avondvullend programma dus in de zaal van de Stoba. Aanvang: 21.00 uur.

Wir Sind Spitze Après Ski-Fest

Het is weer even geleden, maar de band die zijn oorsprong vindt in Schimmert, komt op zaterdagavond knallen met een groot Après-Ski Fest. Ze verzorgen het licht en natuurlijk de muziek en ze zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke avond krijgt. De zaal gaat open vanaf 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- (voorverkoopadressen worden nog bekend gemaakt) en aan de kassa €12,50. Maar let op: OP=OP!

Limburgs Artiestengala

De zondag wordt traditioneel afgesloten met een keur aan Limburgse artiesten. We zijn er trots op dat we jou ook dit jaar een geweldig programma mogen presenteren. Allereerst haalt Richtig Rex de 3 DJ’s uit het huis. Samen gaan ze richting de zaal waar de artiestenmiddag vanaf 15.00 uur begint. Onder leiding van Ger Bisschops zijn er tevens verschillende veilingblokken. De mooiste items worden op die middag nog eens onder de loep genomen in de hoop dat ze veel geld op gaan leveren voor Serious Request. Veel mannelijke ogen zullen gericht zijn op Marleen Rutten. ” ‘t Maedje oet Hunsel” presenteert op 10 oktober haar nieuwe CD en daar zullen zeker een paar nummers van voorbij komen. Volle Pulle brengt vervolgens de sfeer van zaterdagavond weer terug en staat altijd garant voor leuke Duitse Schlagers en polka-muziek. Ook de winnaars van het LVK mogen niet ontbreken en dus zijn Spik & Span wederom van de partij. Ten slotte spelen de mannen van Gipfel Power nog een set die bij veel mensen zal blijven hangen.

Daarna zijn natuurlijk alle ogen gericht op het voorlopige eindbedrag…….