Agenda dag 3 Glazen Huis Echt-Susteren

Het zijn de laatste loodjes voor onze dj’s Bart, Kevin en Dennis. Om 15.00 uur worden ze uit het huis gehaald door Richtig Rex. Maar daarvoor staan er nog aantal interessante zaken op het programma.

Zondag 20 december kan er tot 15.00 uur gefietst worden op 2 spinningfietsen in de hut naast het Glazen Huis. Sportcity Echt stelt deze ter beschikking. De bedoeling is dat er elk uur wel iemand op de fietsen zit. In dat uur beklim je enkele Zuid-Limburgse heuvels. Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan in het clubgebouw van Sportcity, bel naar 0475-410020 of stuur een mail naar echt@sportcity.nl. Ook niet-leden mogen meedoen. De minimale bijdrage is 5,00 euro per uur per fiets.

Om de moeilijke laatste nacht door te komen krijgen Bart en Kevin steun vannachtkrachten. Tussen 01.00 en 05.00 uur krijgt Bart bezoek van Robert Sonnemans van de stormchasers LimburgVerwacht enkele ruige verhalen!

Het is bijna kerst maar van 05.00 tot 09.00 uur bereiden Kevin Hoffmans en Frank van Neer jou alvast een beetje voor op de carnaval. Frank van Neer komt uit Susteren en is Prins en ondernemer. Hij zal dan ook wat meer vertellen over de Carlsey Car.

Traditioneel komt het programma Frühshoppen ook weer vanuit het Glazen Huis. Tussen 10.00 en 12.00 uur schuift Wilfred Peters aan bij Dennis. Vervolgens tellen we met de dj’s af naar het einde en hopen we ook in de laatste uren nog veel geld op te halen.

Om 15.00 uur worden onze dj’s Kevin Hoffmans, Bart van Loon en Dennis Sevriens na 52 uur non-stop radiomaken zonder te eten uit het huis gehaald door Richtig Rex. Aansluitend begint de Limburgse Artiestenmiddag in de Stoba in Echt. Grote artiesten als Richtig Rex, LVK-winnaars Spik & Span, LVK-finalist Marleen Rutten, Volle Pulle en Gipfel Power zullen optreden. Daarnaast worden tussen de optredens door delaatste items geveild en krijgen de kinderen die de kleurplaten het mooist hebben ingekleurd een leuke prijs. Als je gewonnen hebt, ontvang je hierover al eerder een bericht. Aan het einde van de Artiestenmiddag wordt het voorlopige eindbedrag bekendgemaakt. De entree is gratis, maar er mag natuurlijk wel nog gedoneerd worden! Graag zelfs!