Nog 2 uur tot #GHES: Agenda dag 1

Om 10.00 uur begint Glazen Huis Echt-Susteren dan eindelijk. Bekijk hieronder het drukke programma van dag 1!

Om 10.00 uur start de live-uitzending vanuit het Glazen Huis bij de Stoba in Echt op radio, televisie en internet. Jorg Sevriens warmt je dan alvast op voor de actie.

Om 11.00 uur worden onze dj’s Kevin Hoffmans, Bart van Loon en René de Serière opgesloten door locoburgemeester Peter Ruijten. Vanaf dat moment maken ze 52 uur radio en televisie zonder te eten.

Vanaf 11.00 uur kan er ook 52 uur gefietst worden op 2 spinningfietsen naast het Glazen Huis. Sportcity Echt stelt deze ter beschikking.

De bedoeling is dat er elk uur wel iemand op de fietsen zit. In dat uur beklim je enkele Zuid-Limburgse heuvels. Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan in het clubgebouw van Sportcity, bel naar 0475-410020 of stuur een mail naar echt@sportcity.nl. Ook niet-leden mogen meedoen. De minimale bijdrage is 5,00 euro per uur per fiets.

Tussen 12.00 en 13.00 uur is Bram Vergoossen, de maker van het GHES-anthem, de eerste gast in het huis. Ons themalied voor deze 3 dagen zal dan zeker voorbij komen. Tussen 15.00 en 16.00 uur zal Trinité René de Serière door het voor hem eerste uurtje radiomaken ooit in het glazen huis helpen. Om 17.00 uur hebben we een topsporter te gast. Claudine Roemen werd dit jaar wereldkampioen lifesaving en vestigde tevens een wereldrecord.

Om 19.00 uur start de Supercycle marathon bij Sportcity Echt. Drie uur lang spinnen voor het goede doel. Het inschrijfgeld van 5 euro gaat volledig naar Glazen Huis Echt-Susteren en dus de strijd tegen longontsteking.

Tussen 21.00 en 23.00 uur treden Dan Vanhoudt & Friends live op in café Stoba. Én dat doen ze gratis en voor niets. Natuurlijk vinden we het hartstikke fijn als je ook even een plaatje aanvraagt bij de dj’s of gewoon geld door de brievenbus gooit van het glazen huis.