Geen Glazen Huis Echt-Susteren in 2017

Na lang wikken en wegen en een beetje pijn in het hart, heeft de stichting Glazen Huis Echt besloten om dit jaar geen Glazen Huis te plaatsen in de gemeente. Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk konden alle vrijwilligers zich hierin vinden.

Sinds 2010 heeft Echt-Susteren zijn eigen glazen huis gehad. Door 52 uur radio te maken met 3 DJ’s is er al die jaren een fantastisch bedrag opgehaald. De 7 voorgaande edities hebben bij elkaar €87.587,76 opgehaald voor het Rode Kruis.

In al die jaren hebben zijn er veel artiesten langsgekomen, die met hun optreden een steentje bijdroegen. Elk jaar steunden de ondernemers het evenement door het sponsoren van vele veilingitems. En natuurlijk werden er geweldige acties georganiseerd door verenigingen en veel gedoneerd aan de brievenbus.

Ten opzichte van 2010 is de groep vrijwilligers, samen met de professionaliteit enorm gegroeid. Iets waar de stichting trots op is, maar ook iets waardoor het moeilijker wordt. Voor 2018 gaat de groep zich beraden en met een nieuwe frisse blik kijken naar de vorm van het evenement. Mocht je zelf deel willen uitmaken van het team of heb je leuke ideeën, dan mag je het Glazen Huis Echt-Susteren op Facebook een berichtje sturen.