Info

Glazen Huis Echt-Susteren is een groep van gedreven vrijwilligers die het initiatief van 3FM Serious Request ondersteunen, door het organiseren van een lokaal Glazen Huis in de gemeente Echt-Susteren. Voor het 7de jaar wordt in 2016 een Glazen Huis gebouwd en nu voor het 3de jaar bij Café-Discotheek Stoba op de Bovenstestraat 34 in Echt.

3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen. Dit jaar is dat de longontsteking bij kinderen. Ruim 900.000 kinderen sterven veel te jong aan deze aandoening, omdat er geen info en medicijnen in die gebieden bekend zijn.

Alle vrijwilligers zetten zich het hele jaar in om in december een mooi evenement neer te zetten, waarbij het draait om gezelligheid en sjpass, waarbij er leuke muziek wordt gedraaid en waarbij er hopelijk zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor het Rode Kruis.

Vorig jaar haalde we ruim €11.000 euro op en het jaar daarvoor zelfs ruim €18.000! Daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn.

Klik hier voor de locatie en sponsoren